Routeinformatie

Ik kom met de fiets, auto of taxi naar Scout-In17

De eenvoudigste manier om Scout-In17 te bereiken is per auto. Vanaf de N301 neem je de afslag Erkemedeweg richting Scout-In17.

Het adres voor je navigatiesysteem is: Nulderpad 6 3896LV Zeewolde

We gaan er vanuit dat de deelnemers hun eigen bagage kunnen dragen, naar het terrein.

Vanaf het parkeerveld loop je naar de entree van het Scout-In17 terrein. Houd je e-ticket gereed, zodat je zo snel mogelijk binnen bent (ga in de rij voor ‘E-tickets’ staan). E-ticket vergeten of heb je nog geen toegangs-ticket voor Scout-In17? Sluit dan aan in de rij voor de kassa.

We werken deze editie met uitrijkaarten. Deze kaarten kosten 15 euro per stuk voor weekendkaarten en 7.50 per stuk voor dagkaarten. Deze moet je bij het uitrijden van de parkeerplaats kunnen laten zien. Op de zaterdag kan je in principe zo vaak mogelijk van het terrein af rijden als je wilt. De kaarten zijn bij aankomst te koop bij de entree en gedurende het hele weekend bij de balie waar je ook muntjes kan kopen. Dit bedrag van de uitrijkaarten gebruiken wij om onder andere rijplaten neer te leggen, het (tijdelijk) bouwen van bruggen en het regelen van het verkeer.

We gaan op de vertrekdag controleren op uitrijkaarten, deze heb je dus nodig bij het uitrijden, iedereen mag parkeren maar om het terrein af te gaan heb je een uitrijkaart nodig.

Met de auto met aanhanger, bus, vrachtwagen

Vanaf de N301 neem je de afslag Erkemedeweg richting Scout-In17. Volg deze weg ongeveer 3,7 km en sla rechtaf Je komt nu op het ‘aanhangerveld’ voor je aanhanger. Hier koppel je je aanhanger af. Heeft iedereen in je groep zich als individu ingeschreven? Zorg er dan voor dat één iemand van jouw groep de aanhangerticket(s) besteld.

Nog geen aanhanger aangemeld maar neem je er wel een mee? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat je tijdig een ‘Aanhangerticket’ thuis krijgt gestuurd of zodat er een ticket voor je klaar ligt bij de ‘het aanhangerveld’.

Vanaf ‘het aanhangerveld’ wordt je aanhanger vervolgens naar de subkampen gebracht door een terreinwagen. Let op: meerijden met de terreinwagen is niet mogelijk. Op de subkampen zijn 3 verschillende zones. De kleur van deze zone is de kleur van je aanhangerticket.

Na het afgeven van de aanhanger kun je je auto parkeren op het parkeerterrein en met je e-ticket krijg je bij de entree vervolgens toegang tot het terrein. Inmiddels is je aanhanger gearriveerd op het subkamp.

Gebruik van de bovenstaande service met de terreinwagens vanaf ‘het aanhangerveld’ is dan ook verplicht!

Op zondag zullen de terreinwagens vanaf ca. 11.00 uur weer gaan rijden en kun je je aanhanger weer ophalen op ‘het aanhangerveld’.

Met het Openbaar Vervoer

Met het Openbaar Vervoer reis je naar NS Station Nijkerk. Hier kan je gebruik maken van onze pendeldienst. Op 22 september rijdt er elk heel uur een pendelbus van station Nijkerk naar Scoutinglandgoed Zeewolde. Tickets hiervoor kan je hier bestellen. Eerst even inloggen op SOL en dan kan je de tickets zo bestellen.