Scout-In19 Live

Wil je het laatste nieuws volgen van Scout-In19? Even opzoeken hoe laat die workshop begint? De foto's en filmpjes bekijken? Dan ben je op scout-in.nl/live op de juiste plek.

Ook via Facebook en de Scouting App houden we je op de hoogte.

Heb je vragen? Stuur een WhatsApp naar +31 (0)65 774 64 22 of stel je vraag op Facebook.com/scoutinevent.

google play badge

Scout-In19 is de 21e editie van het tweejaarlijkse Scout-In event: hét evenement voor alle leidinggevenden, kaderleden, vrijwilligers en roverscouts van Scoutinggroepen en regio's uit heel Nederland! Een weekend lang, van 20 tot en met 22 september 2019, vormt Scout-In hét platform voor het uitwisselen van ideeën, ervaringen, nieuwe tips, trucs en tools om het Scoutingspel voor jeugdleden nóg leuker en beter te maken.