Live verslag

Wil je Scout-In17 van thuis meebeleven, of voor je tent alles nog eens terugkijken?

Een goed beeld van Scout-In17 kan je krijgen onder het menu Live (foto's en video)

Scout-In17 Live

Wil je het laatste nieuws volgen van Scout-In17? Even opzoeken hoe laat die workshop begint? De foto's en filmpjes bekijken? Dan ben je op scout-in.nl/live op de juiste plek.

Ook via Facebook en de Scouting App houden we je op de hoogte.

Heb je vragen? Stuur een WhatsApp naar +31 (0)65 774 64 22 of stel je vraag op Facebook.com/scoutinevent.

google play badge

Scout-In17 is de 20e editie van het tweejaarlijkse Scout-In event: hét evenement voor alle leidinggevenden, kaderleden, vrijwilligers en roverscouts van Scoutinggroepen en regio's uit heel Nederland! Een weekend lang, van 22 tot en met 24 september 2017, vormt Scout-In hét platform voor het uitwisselen van ideeën, ervaringen, nieuwe tips, trucs en tools om het Scoutingspel voor jeugdleden nóg leuker en beter te maken.