Sollicitatie in vogelvlucht

Zonder enthousiaste medewerkers geen Scout-In en daarom zijn we blij dat jij wilt helpen Scout-In17 tot een succes te maken!

Op deze pagina vind je de nodige informatie over wat het betekent om medewerker te zijn en hoe je dit kunt worden (solliciteren). Daarnaast vind je hierinformatie over de huidige vacatures.

Geen lid van Scouting maar wel meewerken? Dat kan! Wel verwachten we dat je voor de duur van het evenement, inclusief de voorbereidingsperiode lid wordt van Scouting Nederland. Na afloop van Scout-In17 kun je dit lidmaatschap heroverwegen - misschien vond je het wel zó leuk dat je nog iets anders wilt blijven doen!

Als medewerker moet je je ook inschrijven voor het evenement en betaal je deelnamekosten. Dit bedrag dekt de kosten die de organisatie moet maken voor jouw verblijf op het evenement. Het tarief voor de editie van 2017 is 40 euro.

Als medewerker is het niet mogelijk om reiskosten te declareren.

Vacatures

Op dit moment staan er verschillende vacatures open. Kom regelmatig terug om te kijken of jouw vacature er al bij staat of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het HRM-team. Om medewerker te worden van Scout-In17 doorloop je de volgende stappen:

• Log in op Scouts Online.
  • Daarna ga je naar de vacatures op de website en klik je op de functie die jou interessant lijkt. Je krijgt dan een overzicht met de taken en functie-eisen behorende bij de functie. Als jouw wensen en profiel overeenkomen met de beschreven vacature, klik je onder aan de pagina op "meld je aan" en vervolgens op "ja, ik solliciteer op deze functie".
  • Je krijgt nu de vraag om je profiel in en/of aan te vullen. Je klikt hiervoor op "Ga naar je profiel" Je bent nu in het tabblad "profiel" in "mijn gegevens". Je kunt nu je profiel invullen aan de hand van de verschillende tabbladen onder persoonskenmerken. Bij alle tabs is het mogelijk meerdere kenmerken toe te voegen.
  • Het HRM-team streeft er naar binnen 7 dagen na je sollicitatie, op basis van je interesse, profiel en/of motivatie, contact met je op te nemen voor een eventueel gesprek of benoeming. Dit gaat in overleg met het dienst- of teamhoofd. Ook als je niet in aanmerking komt voor de betreffende functie ontvang je binnen 7 dagen een bericht.
  • Als je geschikt bent voor de functie en je wilt de uitdaging aangaan word je benoemd in de betreffende functie. Je krijgt hier bericht van vanuit Scouts Online.
  • Iedere medewerker moet beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Het landelijk servicecentrum bericht je over het eventueel aanvragen van een VOG.
  • Pas nadat je VOG geregistreerd is en je inschrijving akkoord is, ben je officieel medewerker
  • Naast een benoeming moet je je ook inschrijven als medewerker.
  • In het inschrijfformulier geef je o.a. aan je kledingmaat voor het medewerkerspakket, welke voedingswensen je eventueel hebt. Natuurlijk geef je daar ook akkoord voor de medewerkersvoorwaarden.
  • Je ontvangt daarna een e-mail met een iDeal link om de kosten te betalen. Betalen kan alleen nog via iDeal.