Over Scout-In17

Chillen op Scout-InScout-In17 is de 20e editie van het tweejaarlijkse Scout-In festival: hét evenement voor alle leidinggevenden, kaderleden, vrijwilligers en roverscouts van Scoutinggroepen en regio's uit heel Nederland! Een weekend lang, van 22 tot en met 24 september 2017, vormt Scout-In hét platform voor het uitwisselen van ideeën, ervaringen, nieuwe tips, trucs en tools om het Scoutingspel voor jeugdleden nóg leuker en beter te maken.

Scout-In17 wordt meer dan anders vooral een heel leerzaam, nuttig en inhoudelijk weekend waar je als deelnemer veel zal opsteken. Niet alleen van allerlei landelijke teams die je bijvoorbeeld letterlijk meenemen in de wereld van het nieuwe spelaanbod, maar ook van andere groepen (en misschien wel jouw groep!) die aan deelnemers laten zien hoe zij allerlei dingen aanpakken in de groep op het gebied van spel, vrijwilligers, accommodaties en materiaal, bestuur en organisatie en financiën. Deze best practices die je gedurende het weekend niet alleen kunt zien maar ook kunt meemaken, geven je meer dan voldoende energie om je 's avonds uit te leven in een van de gezellige feesttenten op het festivalterrein! En dat niet alleen. Ook ná de Scout-In heb je voldoende energie om verder te gaan met dat wat je hebt opgestoken tijdens het weekend, in je groep.