Over Scout-In19

37375011930 c787db6703 hScout-In19 is alweer de 21e editie van het tweejaarlijkse Scout-In festival: hét evenement voor alle leidinggevenden, kaderleden, vrijwilligers en roverscouts van Scoutinggroepen en regio's uit heel Nederland! Een weekend lang, van vrijdag 20 tot en met zondag 22 september 2019, vormt Scout-In hét platform voor het uitwisselen van ideeën, ervaringen, nieuwe tips, trucs en tools om het Scoutingspel voor jeugdleden nóg leuker en beter te maken.

Scout-In19 staat in het teken van een leerzaam, nuttig en inhoudelijk weekend waar je als deelnemer veel zal opsteken. Niet alleen leer je vrijwilligers en scouts uit heel Nederland kennen, je kunt deelnemen aan workshops en trainingen op het gebied van spel, vrijwilligers, persoonlijke ontwikkeling, accommodaties en materiaal, bestuur en organisatie en financiën. Deze best practices die je gedurende het weekend niet alleen kunt zien maar ook kunt meemaken en meedoen, geven je meer dan voldoende energie om je 's avonds uit te leven in een van de gezellige feesttenten op het festivalterrein! En dat niet alleen. Ook ná de Scout-In heb je voldoende frisse energie om verder te gaan met dát wat je hebt opgestoken tijdens het weekend, in je groep.