Bandwinactie

De genomineerden van de scoutingband winactie zijn …
Band On The Run, Rubaend, The Bandits en Qualawaai!

Deze muzikale talenten maken nog kans om Scout-In17 uit zijn dak te laten gaan. Eigenlijk verdienen ze allemaal een plaats op ons podium, maar er kan er maar één de winnaar zijn. En dat bepalen jullie!

Stem op jouw favoriet, want de band met de meeste stemmen zien wij terug op Scout-In17!!

Inschrijven!

Inschrijven kan nog!

Maar wees er snel bij. Tot 18 september is er nog de mogelijkheid je in te schrijven en met meer dan 5000 mede-Scouts een fantastisch weekend te ervaren. Een leuke combinatie van gezelligheid en een leerzaam en uitdagend weekend, dat is Scout-In17. Zorg dat je er bij bent!

Programma

Scout-In17 is dé plek om nieuwe ideeën op te doen, ervaringen uit te wisselen, gave activiteiten te ontdekken en er is natuurlijk volop ruimte om samen met 5.000 andere kaderleden uit heel het land een gezellig feestje te vieren! Doe workshops of debatteer mee over onderwerpen in de deelgebieden Spel, Vrijwilligers, Accommodaties & Materiaal, Bestuur & Organisatie en Financiën. Uiteraard ontdek je op de infomarkt wat andere Scoutinggroepen, -projecten en -evenementen je te bieden hebben, zijn er toffe outdooractiviteiten op het hele terrein en 's avonds is er volop muziek.

Wil je meer weten over de verschillende programma onderdelen zoals de workshops op zaterdag, de workshops op zondag of bijvoorbeeld de infomarkt? Dan is het zeker de moeite waard om deze pagina goed te bekijken en om zo alles uit jouw Scout-In17 ervaring te halen!