Programma

Scout-In17 is dé plek om nieuwe ideeën op te doen, ervaringen uit te wisselen, gave activiteiten te ontdekken en er is natuurlijk volop ruimte om samen met 5.000 andere kaderleden uit heel het land een gezellig feestje te vieren! Doe workshops of debatteer mee over onderwerpen in de deelgebieden Spel, Vrijwilligers, Accommodaties & Materiaal, Bestuur & Organisatie en Financiën. Uiteraard ontdek je op de infomarkt wat andere Scoutinggroepen, -projecten en -evenementen je te bieden hebben, zijn er toffe outdooractiviteiten op het hele terrein en 's avonds is er volop muziek.

Wil je meer weten over de verschillende programma onderdelen zoals de workshops op zaterdag, de workshops op zondag of bijvoorbeeld de infomarkt? Dan is het zeker de moeite waard om deze pagina goed te bekijken en om zo alles uit jouw Scout-In17 ervaring te halen!