Actie!

Laat jij je tijdens Scout-In19 uitdagen? Team Actie zet weer een fantastisch programma neer waar jij helemaal mee los kan gaan. Van een mega stormbaan tot mountainbiken. Van een escaperoom in een dixie of aanhanger tot je schutter-skills testen bij de schietkraam. Voor iedereen is er wel wat te doen!

Ben je gek op wateractiviteiten? Dan kan je met het kanoën, vlotvaren, aqua bubbelen en een mudrun helemaal je hart ophalen. Toe aan wat meer competitie? Dan kan je jezelf bewijzen tijdens de kubb en/of volleybal competitie. Wil je meer de hoogte in? Ook dat kan, op de klimtoren of bij het krat klimmen. Ben jij altijd in discussie met je medescouts wie er het beste is in skippyballen? Dan kan je bij het skippybal parcours deze discussie eindelijk beslechten. Kortom, je hoeft zeker niet uitgerust naar huis te gaan na SI19!