Brak&Uitgedaagd

Brak&Uitgedaagd is al jaren een onmisbare beleving op de Scout-In die je niet mag missen. Als je even bij wilt komen van het drukke programma kun je hier terecht voor een gezellige silent disco, relaxen met een heerlijk wijntje in de wijnbar of genieten van het entertainment op het podium.

Op vrijdagavond kan je losgaan op de Silent Disco. Zaterdag kan je hier om 10:00 je dag sportief beginnen met een heerlijke yogasessie en om 11:00 begint de bootcamp. Om 12:00 kan je meedoen aan mega twister en om 13:00 start de Bingo.

Om 14:30 komt er een lokale beroemdheid optreden, mis dit dus niet! Vanaf 15:30 heb je de kans om jezelf te ontpoppen tot een lokale beroemdheid bij de karaoke. Van 17:00 tot 18:00 kan je hier speeddaten. Om 18:30 start de vertrouwde pubquiz.

Brak&Uitgedaagd  is ook dé place to be als je meer wilt weten over Roverway 2018, zowel als je interesse hebt om deel te nemen of als je lid wil worden van de organisatie. In het Roverway 2018 Home op Brak&Uitgedaagd kun je kennis maken met het grootste roverscout evenement van Europa dat komend jaar  plaatsvindt op Nederlandse bodem!

Zaterdag om 17:00 begint ook de bitterballenborrel. Daarnaast heb je de kans een echt Hollands Roverway ontbijtje te winnen voor zondag dat we naar je tent brengen!
Verder zullen er gedurende de hele Scout-In2017 overal op Brak&Uitgedaagd kleine Roverway feestjes zijn die je alvast laten proeven van dat dit unieke Roverscout evenement.