Bandwinactie

De genomineerden van de scoutingband winactie zijn …
Band On The Run, Rubaend, The Bandits en Qualawaai!

Deze muzikale talenten maken nog kans om Scout-In17 uit zijn dak te laten gaan. Eigenlijk verdienen ze allemaal een plaats op ons podium, maar er kan er maar één de winnaar zijn. En dat bepalen jullie!

Stem op jouw favoriet, want de band met de meeste stemmen zien wij terug op Scout-In17!!

Inschrijven!

Inschrijven kan nog!

Maar wees er snel bij. Tot 18 september is er nog de mogelijkheid je in te schrijven en met meer dan 5000 mede-Scouts een fantastisch weekend te ervaren. Een leuke combinatie van gezelligheid en een leerzaam en uitdagend weekend, dat is Scout-In17. Zorg dat je er bij bent!

Entertainment

Scout-In17 is dé plek om nieuwe ideeën op te doen, ervaringen uit te wisselen, gave activiteiten te ontdekken maar ook zeker feest te vieren. De avonden staan in het teken van muziek en entertainment. Het ideale moment om gezellig met elkaar in contact te komen of gewoon te genieten van alles wat Scout-In17 te bieden heeft.

Scout-In17 heeft de volgende namen kunnen vastleggen om het ontspanningsmoment ook goed te kunnen vieren.

The Recipe

The RecipeDeze fantastische coverband bestaat uit een zanger, twee zangeressen en vier topmuzikanten die samen zorgen voor één ultiem feest. Verschillende podia in Nederland en daarbuiten hebben ze al op z’n kop weten te zetten. Denk hierbij aan de RAI Amsterdam, de Efteling en SAIL Amsterdam 2015. Ze spelen voor ieder wat wils van Pop tot Rock van EDM tot Hiphop. Op hun tracklist staan bijvoorbeeld Bruno Mars, Coldplay, Beyoncé, Calvin Harris, Katy Perry en Justin Timberlake. Door de perfecte mix van interactie en enthousiasme weten ze elk optreden tot een onvergetelijke ervaring te maken.

"Ons recept is uniek: de vetste hits in hoog tempo achter elkaar zoals een DJ draait, met een enorme dosis entertainment." – The Recipe

Website The Recipe

Boston Tea Party

feestband Boston Tea Party Al jaren lang maakt het tiental van Boston Tea Party van elk optreden een superfeest, waarbij de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan. De band bestaat uit een vierkoppig ritmesectie, drie spetterende blazers en drie prachtige zangeressen. Ze komen uit alle muziek- en windstreken, maar delen één grote passie: van elk optreden een gezellige boel maken! Ze spelen hits en medleys van bekende dans en feest classics, old and new. Een optreden van Boston Tea Party is in vier woorden: Het Feest der Herkenning! Volgens insiders is deze superspontane band Neerlands beste en vooral leukste feestband. Alvast in de stemming komen?

Website Boston Tea Party