Entertainment

Scout-In17 is dé plek om nieuwe ideeën op te doen, ervaringen uit te wisselen, gave activiteiten te ontdekken maar ook zeker feest te vieren. De avonden staan in het teken van muziek en entertainment. Het ideale moment om gezellig met elkaar in contact te komen of gewoon te genieten van alles wat Scout-In17 te bieden heeft.

Scout-In17 heeft de volgende namen kunnen vastleggen om het ontspanningsmoment ook goed te kunnen vieren.

Pater Moeskroen

pater moeskroenEen oude bekende van de Scout-In! In 2013 wisten ze van Boxtel al één groot feest te maken en nu gaan ze de uitdaging aan om ook Zeewolde op zijn kop te zetten. Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip voor velen. Want zeg nou zelf, wie kent ‘Roodkapje’ niet?! Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; met een karrenvracht aan instrumenten brengen de Paters het herkenbare Moeskroen-geluid! Ben jij er klaar voor? Zaterdagavond 23:15 op het Hoofdpodium.

Website Pater Moeskroen

DJ Jeroen

dj jeroenScout-In17 heeft zijn eigen resident DJ en dat is niemand minder dan DJ Jeroen. Ondertussen is Jeroen een bekend gezicht van Scouting Nederland. Zo draaide hij op Scout-In15 het feest als een malle de tent in. Maar hij stond ook op de prijswinnende Proud to be (sc)out-boot tijdens de Pride Amsterdam! En nu is hij terug om op verschillende podia van Scout-In17 weer helemaal los te gaan.

The Recipe

The RecipeDeze fantastische coverband bestaat uit een zanger, twee zangeressen en vier topmuzikanten die samen zorgen voor één ultiem feest. Verschillende podia in Nederland en daarbuiten hebben ze al op z’n kop weten te zetten. Denk hierbij aan de RAI Amsterdam, de Efteling en SAIL Amsterdam 2015. Ze spelen voor ieder wat wils van Pop tot Rock van EDM tot Hiphop. Op hun tracklist staan bijvoorbeeld Bruno Mars, Coldplay, Beyoncé, Calvin Harris, Katy Perry en Justin Timberlake. Door de perfecte mix van interactie en enthousiasme weten ze elk optreden tot een onvergetelijke ervaring te maken.

"Ons recept is uniek: de vetste hits in hoog tempo achter elkaar zoals een DJ draait, met een enorme dosis entertainment." – The Recipe

Website The Recipe

Boston Tea Party

feestband Boston Tea Party Al jaren lang maakt het tiental van Boston Tea Party van elk optreden een superfeest, waarbij de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan. De band bestaat uit een vierkoppig ritmesectie, drie spetterende blazers en drie prachtige zangeressen. Ze komen uit alle muziek- en windstreken, maar delen één grote passie: van elk optreden een gezellige boel maken! Ze spelen hits en medleys van bekende dans en feest classics, old and new. Een optreden van Boston Tea Party is in vier woorden: Het Feest der Herkenning! Volgens insiders is deze superspontane band Neerlands beste en vooral leukste feestband. Alvast in de stemming komen?

Website Boston Tea Party

Ritn Ditn

ritn ditn “Vier jongens van de Veluwe weten met opzwepend eigen werk, verweven met stampende covers iedere kroeg, feesttent of andere locatie op z’n kop te zetten.”

In 2010 zorgde een gezamenlijke passie voor rock ’n roll voor de geboorte van Ritn Ditn met Nijkerk als thuisbasis. Pompende beats, stampende baspartijen en mappende gitaren vormen de solide basis van de Gelderse rock ’n roll machine. Gooi er een opzwepende zanglijn overheen en je hebt het recept voor onvervalste Ritn Ditn rock ’n roll. Hun debuutalbum “Hu He” (2012) is uitgegroeid tot een waar begrip en in 2016 is hun tweede album “Onder De Duum” verschenen. Ze hebben zelfs meerdere keren het podium gedeeld met Mooi Wark!

Website Ritn Ditn

Seven Eleven

seven eleven

Wat krijg je als je funk mengt met hiphop en jazz? Seven Eleven: 'Het boegbeeld van de Nederlandse funkwereld'.

De band bestaat uit zeven funky artiesten:
Coen Grooten a.k.a. ‘Are MC’: rap
Juliette Brans a.k.a. ‘Jewl’: zang
Bart Verhoeven a.k.a. ‘Dodge’: bas
Marcel Kaatee a.k.a. ‘Dice’: gitaar
Arno Schlijper a.k.a. ‘Keyflow’: toetsen
Hans van den Hurk a.k.a. ‘Captain Hurk’: drums
Remko Smid a.k.a. Sonic Viper: alt-sax

Ze hebben door de jaren heen in verschillende settings op talloze nationale en internationale podia en festivals gestaan, waaronder driemaal op het North Sea Jazz Festival. Met zo veel ervaring kan het niet anders dan een geslaagde avond worden!

Website Seven ElevenSeven Eleven

Kansloos&Rotzooi Apres-ski show ft. Marco Kraats

kansloos rotzooi De enige echte Kansloos & Rotzooi Après-Ski Show! FeestDJ’s Kansloos, Rotzooi en Chef Confetti brengen een knotsgekke show met swingende classics, bekende meezingers, hossende feestknallers, stampende beats, guilty pleasures en onvervalste Schlagers. Met om het nog mooier te maken zanger Marco Kraats!

Uiteraard gaan ze weer opzoek wie de officiële Europese Feestkampioen Luchtgitarist(e) van 2017 wordt. Trek dus maar alvast je gekste outfit uit de kast, want die moet natuurlijk aan!

Facebook Kansloos vs Rotzooi

DJ Team Bubba Gump Shrimp Company

bubba gumpDJ Team Bubba Gump Shrimp Company zorgt voor het foute uur (of iets langer) van Scout-In17! Eerder dit jaar hebben zij de Scouting Fundays op zijn kop gezet. En met input van onze deelnemers zelf zorgen zij ook op Scout-In17 voor een fantastisch fout feest. Don’t miss it, misschien komt jouw nummer wel voorbij?!

Trem

tremKen jij ze nog? Op Scout-In15 kon je al genieten van hun prachtige akoestische klanken en ze komen terug! Trem bestaat uit vier fantastische muzikanten: Marloes Veenstra (zang), Robert van Jaarsveld (gitaar), Hanz Lasthuis (percussie) en Timon de Winter (viool). In afwisselende bezetting speelt Trem pop/rock nummers van vroeger tot vandaag op eigen akoestische wijze met een knipoog.

Facebook van Trem