Entertainment

Los van gave workshops en activiteiten komen er ook een hoop toffe artiesten naar Scout-In19! In de avonduren kan je genieten van de volgende artiesten in de feesttenten en op het hoofdpodium:

Mooi Wark

Van Zwarte Cross tot aan RTL Late Night. Deze mannen zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek geschiedenis. Ze zijn al 16 jaar actief en zelfs tot over de grens kennen ze hun naam. Wie er in 2013 en 2015 bij was weet dat dit een onvergetelijke avond wordt. Ook dit jaar zijn ze weer van de partij!

Website Mooi Wark

DJ Jeroen

dj jeroenEen introductie is bijna niet nodig want wie aan een scoutingfeestje denkt, denkt aan DJ Jeroen. Van Nawaka tot de Roverway en ver daar buiten. We gaan weer helemaal uit ons dak met onze eigen enige echte DJ Jeroen!

The Recipe

Dit is niet zomaar een coverband maar dit is The Recipe! De lekkerste hits live in de mix. Dance, pop en rock alle ingedriënten voor een super tof feestje.

Website The Recipe

The Originals

Ze zijn in 2018 benoemd tot de Populairste Party Band van Nederland en dit jaar staan ze op de Scout-In. Deze enthousiaste mannen spelen alles op verzoek. Maar dan ook echt álles! Dit interactieve muziekspektakel mag je niet missen. In de video vind je alvast een voorproefje.

Website The Originals

Ritn Ditn

Het is tijd voor wat Rock 'n Roll uit de Veluwe. Deze mannen hebben een gezamenlijke passie voor Rock 'n Roll. Als je dan toch al dezelfde smaak hebt, dan is de volgende stap een band oprichten. En met succes. Ze touren heel Nederland rond met hun eigen teksten maar natuurlijk ook met de wel bekende covers.

Website Ritn Ditn

KVSR VUIG

Maak je klaar voor een dikke set gevuld met lekkere house, fijne moombahton, vunzige deuntjes, vieze trap en stevige rammers. Dat is VUIG!

Wellicht ken je de mannen van KVSR (Kansloos-vs-Rotzooi) nog wel van de afgelopen Nawaka, Scout-ins of een van de andere vele m festivals waar ze de afgelopen jaren stonden. En is dat je nou allemaal onbekend, wellicht dan wel van “Ik Wil Scouting” (waarna ze plechtig beloofd hebben niet verder te gaan met een poging tot zingen). Deze keer dus geen Apres ski, maar House. En ze beloven dat het net zo gezellig wordt!

Facebook Kansloos vs Rotzooi

2 Faced Funks

Dit DJ koppel is niet te stoppen, zo hebben ze in China, Zweden, Rusland, Polen en nog veel meer landen gestaan. Het was begonnen als een grap maar ondertussen zijn ze wereld beroemd. Ben jij nog niet klaar om te gaan slapen? Kom dan even langs op de vrijdagavond!

Facebook 2 Faced Funks

Buren van de Brandweer

De speakers staan in vuur en vlam wanneer deze mannen op het podium staan. In 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel.

Facebook Buren van de Brandweer

Popgunnn

Zonder enige moeite weten ze alle soorten muziek aan elkaar te knopen. Alleen de beste tracks knallen door de speakers heen. Niemand kan stil blijven staan, het hele publiek gaat van links naar rechts wanneer deze 6-koppige band op het podium staat.

Website van Popgunnn

Qualawaai

Hou je van humor en van feestmuziek? Dan is het zeker de moeite waard om deze gasten live te zien. Deze mannen kom je maar zelden sacherijnig tegen en staan altijd met een big smile op dat podium.

Facebook van Qua Lawaai

Plusband

Ze noemen zichzelf de "eerste hulp bij een feestje", want zonder band is er natuurlijk helemaal geen feest. Deze enthousiaste jongens maken hun woorden zeker waar. Van harde rock tot aan de Nederlandstalige krakers, van pop tot aan disco. Alles is in hun afspeellijst te vinden.

Website van Plusband

Hitjestrein

We blazen op het fluitje en gaan allemaal mee met de Hitjestrein. Eén trein, 2 machinisten en een hoop gezelligheid. in 2017 stonden ze ook op dat podium en dit jaar gaan we dat feestje gewoon nog een keer over doen.

Website van De Hitjestrein

Pasta E Basta

Deze keer staat de zingende bediening niet in hun restaurant maar bij ons op het podium. Swingende muziek om heerlijk bij weg te dromen.

Anaerobic

Een vrouw en vier mannen uit Noord Brabant die met hun passie voor hardrock en metal een feest maken van elk evenement, dat is coverband Anaerobic! Van Metallica en Volbeat tot U2 en Queen; Anaerobic is van alle markten thuis! Door een gevarieerd repertoire op de planken te zetten is er voor iedereen in de zaal wat wils. Vergeet niet je luchtgitaar mee te nemen!

Facebook van Anaerobic

Waterproof shampoo

Dit jaar gaat het feest op zondag gewoon door! Geen suffe sluitingsstukjes, maar nog even samen los op de feestband: Waterproof Shampoo.

Deze band treft geen halve maatregelen en dendert met een flinke dosis energie binnen om de boel op z’n kop te zetten.
Comfortzones verdwijnen, dansmoves verschijnen. De mannen van Waterproof Shampoo brengen een ramvolle show met zo-die-zag-ik-niet-aankomen-hits, verbluffende medley’s en je-kan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten. Dus zorg dat jij er op de zondag van de Scout-In ook nog bij bent!

Website van Waterproof shampoo