Foodplaza

Natuurlijk kan je op Scout-In19 zelf koken op de subkampen, maar je kan ook genieten van het grote aanbod aan foodtrucks. Op deze pagina kan je zien waar je allemaal van kan genieten op Foodplaza.

Texel on Wheels

Texel komt naar je toe op Scout-In19! Deze foodtruck is perfect voor liefhebbers van bijvoorbeeld broodjes pulled pork en pulled chicken maar je kan hier ook terecht voor old school snacks zoals frites, kaassoufflés etc. Mocht je een echte Texelse klassieker willen proeven, probeer dan zeker het boordje hamburger van Texels weiderund, rechtstreeks geserveerd vanaf de BBQ.

The Fruitbar

Even helemaal toe aan een detox? Of gewoon even wat gezonds, dan is dit de perfecte bar voor jou. The Fruitbar heeft kant & klare fruitmixen, fruitsappen en heerlijke smoothies!

Frites Factory

Gewoon goede friet met saus en snacks uit de frituur. Eenvoudig, maar toch super lekker! Daarnaast biedt Frites Factory ook verschillende soorten maaltijdsalades aan.

De Broodjes Bus

De BroodjesBus is voor het vijfde jaar uitgeroepen tot beste foodtruck door de lezers van LICHTopEHV. Vanuit de schitterende foodtruck worden Belgische stokbroodjes vers afgebakken en belegd met de lekkerste ingrediënten. Ook worden heerlijke warme specialiteiten geserveerd, o.a. het “lekkerste balletje van NL” van de Ballenkoning. Sinds 2019 heeft de BroodjesBus een stoer broertje; de BroodjesBus Grill met Black Angus steaksandwich en beefburgers

Pizzeria on Tour

Zin in italiaans? Dan is dit de plek waar jij zeker een pizza of pasta moet scoren!

Krop en Kool

Krop en Kool says it all: Helemaal vegetarisch! Laat je verassen met bijvoorbeeld de Beyond Burger, Crispy Cauliflower Taco of Bratwurst Bretzl. Je kan bij deze foodtruck ook terecht voor een goed ontbijt met bijvoorbeeld een uitsmijter kaas, Granola met sojayoghurt of pancakes met stroop en poedersuiker!

Woodie's Hut

Zin in een bakkie? Dan moet je hier zeker even langsgaan! Je kan hier genieten van een normale koffie, maar ze hebben ook een hoop speciale soorten koffie in het assortiment!

Koffietent

Voor alle scouts die gewoon heel erg intens verlangen naar hun kop Scoutingkoffie op de zaterdag (of zondag)!