Infomarkt

De informarkt is dé plek waar jij op de zaterdag van Scout-In19 moet zijn om helemaal geüpdatet te worden over wat er speelt binnen Scouting Nederland. Dit is de grootste Scout-Infomarkt ooit! Die kan je dus niet overslaan. Kom hier alles te weten over bijvoorbeeld de Nationale Jamboree 2020,  Intercamp, de Haarlem Jamborette en nog veel meer grote events. Ook kan je hier terecht voor informatie over bijvoorbeeld Kandersteg International Scout Centre, de permanente mini jamboree in Zwitserland.

Voor alle speltakken, van bevers tot roverscouts zijn er specialisten aanwezig op de infomarkt die al jouw vragen over deze speltakken kunnen beantwoorden en je graag vertellen over de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor jouw speltak. Extra uitdagend, volg een zeilles naast de kraam van waterscouting of laat je uitdagen in de flight simulator bij de kraam van luchtscouting. Wil je ontdekken hoe jij je als scout verder kan ontwikkelen? Ook dan ben je bij de infomarkt aan het juiste adres. Met stands van onder andere Gilwell, Scouting Academy en het Programma Scouting Talent (PST) kan je hier een berg informatie verzamelen die jou verder kan helpen te ontwikkelen als scout.

Behalve de kenmerkende marktkramen hebben we deze editie ook verschillende inloopactiviteiten! Welke dat zijn, kan je hier vinden. De infostands zijn ingedeeld per toekomstthema, zo kan jij per toekomstthema gemakkelijk ontdekken wat er te halen valt voor jezelf of jouw groep! Het overzicht wordt regelmatig geüpdatet en er worden steeds nieuwe stands toegevoegd, dus houd vooral de website goed in de gaten!