Welkom bij de Workshop Finder van Scout-In19!

>> Inschrijven kan tot 18 september: Wees er snel bij !

We zijn erin geslaagd om een enorm aanbod aan workshops, buitenactiviteiten, lezingen en backstage-tours voor je samen te stellen. We gaan meer dan 200 verschillende activiteiten aanbieden waarvoor je je nu kunt inschrijven. Zoveel keuzes! Om je te helpen kiezen uit dit enorme aanbod kun je deze Workshop Finder gebruiken. Veel kiesplezier!

Hoe maak ik een keuze?

• Klik op één van de filters om je voorkeuren aan te geven. Dat kan op basis van je functie binnen Scouting of als je speciale interesse hebt in Waterscouting. Ook kun je kiezen op basis van een toekomstthema die je het meest aanspreekt of - heel praktisch - zoeken per dagdeel. Door op één of meer van de onderstaande filters te klikken, wordt het aanbod speciaal voor jou hieronder weergegeven.
  • Onthoud de code van de activiteit en noteer per dagdeel welke activiteit je het leukst lijkt. Een tweede keus maken is misschien ook handig, voor het geval de activiteit vol zit.

Hoe schrijf ik me in voor de workshops?

Nog zin in een (extra) workshop? Bezoek vrijdagavond de tickettent naast het podium of kom zaterdag en zondag naar de Programmatent voor de laatste beschikbare tickets.

Heb je een vraag? Kijk dan op de pagina ‘FAQ bij het kopje ‘Programma’ voor de meest gestelde vragen.

Zoek je workshop

Messages
Welke rol(len) heb jij?
Op zoek naar speciale activiteiten voor Waterscouting? Selecteer dit filter!
Voor welk toekomstthema zoek jij inspiratie om je groep toekomstproof te maken?
Dagdeel