Inschrijven workshops

Voor deze editie van de Scout-In is gekozen om voor de workshops met een voorinschrijving via SOL te werken. Mocht je interesse hebben in het volgen van workshops dan is het belangrijk dat je je hiervoor op tijd inschrijft. Voor het inschrijven geldt namelijk vol=vol. De inschrijving voor de workshops sluit op 17 september. Mocht het inschrijven niet lukken, neem dan even contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bereik ons via onze Facebookpagina.

Hoe werkt het?

• Stap 1. Op deze pagina kan je ontdekken welke workshops er allemaal zijn, wat deze workshops inhouden en wanneer deze zijn. Het is dus belangrijk om eerst deze pagina even goed te bekijken voordat je je inschrijft op de workshops.
  • Stap 2. Log in op Scouts Online en ga naar de rol waarop jij je hebt ingeschreven voor de Scout-In.
  • Stap 3. Selecteer deze link. Nu kan je het inschrijfformulier voor de workshops bekijken en zie je per tijdvak welke workshops er te volgen zijn.
  • Stap 4. Selecteer de workshops die jij graag wilt volgen. Na het inschrijven ontvang je een voorlopige bevestiging in je mail. Halverwege september ontvang je een workshop E-ticket per mail. Dat is je entreeticket voor de workshop. Deze heb je nodig om deel te nemen aan de workshop. Zorg er dus voor dat je deze kan laten zien op je telefoon, of dat je hem uitgeprint meeneemt.
  • Stap 5. Je bent ingeschreven voor de workshops, leuk!
  • Stap 6. Volg tijdens de Scout-In je workshops en word een superscout :)

Wil je je inschrijving voor de workshops wijzigen?

Log eerst in op SOL, ga dan naar "Mijn Scouting" , selecteer hier "Mijn Inschrijvingen". Klik op inschrijving workshops, klik op "inschrijfformulier", Linksonder op "aanpassen" en dan kun je je inschrijving aanpassen.

Belangrijk om te weten bij het inschrijven voor de workshops:

• Je mag je bij de eerste inschrijfronde voor maximaal 3 workshops inschrijven zodat iedereen een kans heeft.
  • Vanaf 1 september wordt de limiet op het inschrijven voor 3 workshops opgeheven. Vanaf dan is het mogelijk om op meer dan 3 workshops in te schrijven.
  • Inschrijven is niet vrijblijvend. Je wordt op het afgesproken moment ook écht verwacht bij de workshop. Het liefst ben je 10 minuten van tevoren aanwezig bij de workshops.
  • Na het inschrijven op een workshops ontvang je automatisch een mail van SOL met een pdf van je inschrijving op de workshops. Deze bevestiging heb je nodig om toegang te krijgen tot de workshop op de Scout-In.