Bereikbaarheid

Ik kom met de fiets, auto of taxi naar Scout-In19

De eenvoudigste manier om Scout-In19 te bereiken is per auto. Vanaf de N301 neem je de afslag Erkermederweg richting Scout-In19. Let op, de Spiekweg is in beide richtingen afgesloten.

Het adres voor je navigatiesysteem is:

  • Nulderpad 5
  • 3896LV
  • Zeewolde

We gaan er vanuit dat de deelnemers hun eigen bagage kunnen dragen naar het terrein. Vanaf het parkeerveld loop je naar de entree van het Scout-In19 terrein. Houd je e-ticket gereed, zodat je zo snel mogelijk binnen bent (ga in de rij voor ‘E-tickets’ staan). E-ticket vergeten of heb je nog geen toegangs-ticket voor Scout-In19? Sluit dan aan in de rij voor de kassa. Ook als je nog een openstaande betaling voor workshops open hebt staan sluit je aan in de rij voor de kassa.

We werken deze editie met parkeerstickers. Deze stickers kosten 15 euro. per stuk voor weekendkaarten en 7.50 per stuk voor dagkaarten. Deze moet je bij het uitrijden van de parkeerplaats kunnen laten zien. Op de zaterdag kan je in principe zo vaak mogelijk van het terrein af rijden als je wilt, mits je in het bezit bent van een parkeersticker. Voor de parkeerplaats worden tijdens de Scout-In parkeerstickers verkocht op een drietal locaties. De dag-/ weekend parkeerstickers kunnen worden gekocht bij het kassaloket op het evenemententerrein, entree (zaterdagavond en zondag) en op het parkeerterrein. In het kassaloket kan zowel met cash als pin afgerekend worden en op de overige locaties alleen per pin. Dit bedrag van de uitrijkaarten gebruiken wij om onder andere rijplaten neer te leggen, het (tijdelijk) bouwen van bruggen en het regelen van het verkeer. 

Bij vertrek vanaf het parkeerterrein wordt gecontroleerd op parkeerstickers, deze heb je dus nodig bij het uitrijden, iedereen mag parkeren maar om het terrein af te gaan heb je een parkeersticker nodig.

Met de auto met aanhanger, bus, vrachtwagen

Vanaf de N301 neem je de afslag Erkermederweg richting Scout-In19. Volg deze weg ongeveer 3,7 km en sla rechtsaf. Hier koppel je je aanhanger af. Heeft iedereen in je groep zich als individu ingeschreven? Zorg er dan voor dat één iemand van jouw groep de (gratis) aanhangerticket(s) besteld. Dat kan via dit formulier. 

Vanaf het parkeerterrein wordt je aanhanger vervolgens naar de subkampen gebracht door een terreinwagen. Let op: meerijden met de terreinwagen is niet mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf weet op welk subkamp je kampeert, zodat de mensen die jouw aanhanger verplaatsen weten waar ze naartoe moeten. Je kan op deze pagina checken op welk subkamp jij staat! 

Na het afgeven van de aanhanger kun je je auto parkeren op het parkeerterrein en met je e-ticket krijg je bij de entree vervolgens toegang tot het terrein. Inmiddels is je aanhanger gearriveerd op het subkamp. Gebruik van de bovenstaande service met de terreinwagens vanaf ‘het aanhangerveld’ is dan ook verplicht! Op zondag zullen de terreinwagens vanaf ca. 11.00 uur weer gaan rijden en kun je je aanhanger weer ophalen op ‘het aanhangerveld’. 

Ik word gebracht met de auto

Op het parkeerterrein is er een speciale Kiss&Ride strook waar je kan worden afgezet en weer kan worden opgehaald. 

Met het Openbaar Vervoer

Met het Openbaar Vervoer reis je naar NS station Nijkerk. Vanaf hier kan je op vrijdag de 20e gebruik maken van onze pendeldienst. Uiteraard rijdt de pendelbus ook op zondag weer van Scoutinglandgoed Zeewolde naar het NS station Nijkerk. Tickets kosten 5 euro en kunnen per pin betaald worden in de bus zelf. De tijden in de tabel hieronder zijn de vertrektijden van de bus. 

Vrijdag

Station Nijkerk àScoutinglandgoed Zeewolde

Zondag

Scoutinglandgoed Zeewolde àStation Nijkerk

15:00 13:00
16:00 14:00
17:00 15:00
18:00 16:00
19:30 17:00
20:30  
21:30  
22:30