Betalen op SI19

We hebben voor deze editie afscheid genomen van de oude vertrouwde festivalmunten, maar gaan over op contactloos betalen met je eigen pinpas of met een speciale pas die je op Scout-In19 zelf kan ophalen. We hebben ervoor gekozen om contactloos te betalen om de inzet van vrijwilligers achter de schermen te verminderen, het milieu te sparen en fraude tegen te gaan. Afgelopen zomer heeft Scouting Nederland goede ervaringen opgedaan met het contactloos betalen op Roverway 2018 en hebben wij er vertrouwen in dat dit systeem ook goed op Scout-In19 kan functioneren!  

Contactloos betalen

Contactloos betalen is in een behoorlijke opmars in Nederland. Ook ( zelfs ;-) )  Scout-In gaat met de tijd mee dus dit jaar kan iedereen met zijn pinpas contactloos betalen aan de bar of bij de foodtrucks. Je hoeft dus niet meer in de rij te staan om je munten op te halen maar je kunt zodra je op het terrein bent direct doorlopen naar de bar of foodtruck.

Ik wil graag met contant geld betalen, kan dat?

Je kan ook nog steeds met contant geld betalen. Er staat een kassahok op het evenemententerrein waar je je contante geld op een speciaal pasje kan zetten. Met die pas kan je contactloos afrekenen bij de verschillende bars en foodtrucks. Mocht er na afloop van het weekend nog geld op de pas staan is het tot en met 23 september mogelijk om saldo boven de 5 euro terug te vragen.  Het kassahok zal gedurende het evenement beperkt geopend zijn. De exacte tijden zullen later bekend worden gemaakt. 

Groep-pas

Willen jullie als groep gezamenlijk betalen? Ook dat is mogelijk, met de speciale groep-pas. Je kan geld (pin of contant) op een speciale groep-pas laten zetten bij het kassahok, zo kan je alsnog een pot maken met de hele groep. Mocht er na afloop van het weekend nog geld op de groep-pas staan is het tot en met 23 september mogelijk om saldo boven de 5 euro terug te vragen. 

Saldo checken 

Met je smartphone kan je een QR code op de pas scannen, hiermee zie je direct hoeveel geld er nog op de pas staat. Het saldo op je eigen bankrekening kan je via de internetbankieren-app van je eigen bank op je smartphone checken. 

Parkeerkaarten?

De dag-/ weekendparkeerkaarten kunnen op een drietal locaties gekocht worden namelijk bij het kassahok op het evenemententerrein, entree (zaterdagavond en zondag) en op het parkeerterrein. In het kassahok kan zowel met contant geld als met pin afgerekend worden en op de overige locaties alleen per pin. Meer informatie over parkeren volgt zo snel mogelijk.