Scoutshop

Exclusief op Scout-In verkrijgbaar

Vergeet niet een bezoekje te brengen aan ScoutShop tijdens Scout-In19. Naast de officiële Scout-In badge is hier ook een gelimiteerde oplage Scouting Original hoodie én een nieuw ScoutFun T-shirt met de tekst Pad Vinder te verkrijgen.  De populaire opdruk Verdwaald zal verkrijgbaar zijn als hoodie!

De original hoodie kost € 24,95, het T-shirt Pad vinder € 12,50 en de Verdwaald hoodie € 29,95. Voor al deze items geldt eenmalige productie en dus op=op. Omdat we ook nog eens 100 jaar welpen in Nederland vieren komend jaar heeft de Scoutshop ook een hoop gave nieuwe welpenartikelen! Wat dit precies voor spullen zijn ontdek je op Scout-In19...

Daarnaast zijn veel artikelen in de opruiming met kortingen oplopend tot wel 60%!

Afhalen bestelling

Heb je grote aantallen nodig (zoals je insignes) of een speciaal artikel (zoals een zware Dutch Oven) en je wilt dit vanaf Scout-In meenemen? Bestel dit dan eerst onlineKies bij het afronden van je bestelling bij verzendmethode voor afhalen op Scout-In, dan nemen wij jouw bestelling mee. Deze kan je afhalen bij de Mobiele ScoutShop die bij de ingang van het terrein staat.